Аксотроф

Неспецифічний біль у спині

Неспецифічний біль у спині
На сьогодні чимало людей стикається з неспецифічним болем у спині, що зазвичай проявляється поколюванням, онімінням, печінням та іншими болісними відчуттями. Про те, які можуть причини, та що допоможе, розповідається в цій статті. 
Що таке нейропатія?
Нейропатією називається група захворювань, з різною природою, і які мають спільну ознаку у виглядіпошкодження нервових волокон периферичної нервової системи.
Річ у тім, що в нашому організмі безліч нервових волокон захищених мієліновою оболонкою. Часто болісні відчуття викликає саме її пошкодження в результаті травм, інфекційних захворювань, запалень та малорухливого способу життя. Це призводить до погіршення передачі нервових імпульсів і, відповідно, до нездорового функціонування периферійних нервів. Від полінейропатії страждають 8% від 100 000 населення.
Причини полінейропатичних болів
Причиною може слугувати будь-який процес, що спричиняє пошкодження нервового волокна, зокрема наявність травми, операція, зловживання алкоголем, нестача мікроелементів, малорухливість тощо.
Ритм життя сучасної людини — справжнє випробування для нервових волокон. Їх пошкодження здатні викликати наступні чинники:
  • уже наявні хвороби;
  • довготривале перебування у незручному положенні;
  • стреси;
  • важкий багаж та постійні відрядження.
Подібні фактори призводять до порушення метаболізму, що є однією з причин нейропатичних болів у спині.
До того ж пошкодити нервові волокна здатна низка хвороб, наприклад, корінцевий синдром, метаболічна невропатія (алкогольна або діабетична), радикулопатія і радикуліт. Такі хвороби, як ішіас та ішіалгія, тобто запалення сідничного нерва, також викликають полінейропатичні болі.
Симптоматика
Як зазначалося вище, нейропатичний біль, один з основних симптомів нейропатії, сигналізує про пошкодження нервових волокон. Конкретно про це можуть сигналізувати наступні типи болю:
  • Раптові напади колючихболів (простріли)
  • тянучий біль
  • біль, що іррадіює по кінцівках
  • сильний постійний біль у спині (попереку)
  • відчуття “мурашок”, пощипування/поколювання
  • оніміла ділянка болю
Варто зазначити, що подібні болі можуть проявлятися не лише в спині, а й у плечах, шиї, кисті та лікті.
Аксотроф проти болю в спині
Відновлення пошкоджених волокон відбувається протягом певного часу, а також потребує деяких компонентів. БаД Аксотроф — це безпечний нуклеотидний комплекс, що забезпечує відновлення нервових фізіологічним шляхом. Засіб зменшує болісні нейропатичні відчуття і допомагає повернутися до звичного ритму життя. Це відбувається завдяки комбінації компонентів у складі Аксотрофу, а саме нуклеотидів Уридин та Цитидін, які укріпляють мієлінову оболонку нервів, чинять протизапальний ефект, а також відіграють фундаментальну роль у процесах метаболізму.
Більше інформації шукайте на сайті, а також можна ознайомитися з інструкцією засобу.
Придбати Аксотроф можна в інтернет-магазинах.

Аксотроф (укр)