Фломма

Здоровий сон-це ментальне та фізичне здоров’я дититни

Здоровий сон - це ментальне та фізичне здоров’я дитини
Сьогодні у близько 25% дітей спостерігається порушення сну через стреси, відсутність розпорядку дня та брак активного фізичного відпочинку, а також через надлишок часу, проведений перед екраном.
Особливо важливо допомогти дитині у формуванні здорових циклів сну - про те, як це зробити, розповідається нижче.
Роль сну у дітей
По-перше, сон бере участь у процесі росту. Близько 80% гормону росту у дитини виробляється у першому циклі сну. Його дефіцит може спричинити відсталість у розвитку.
По-друге,сон покращує когнітивні функції. У разі неякісного сну спостерігається зниження концентрації уваги дитини й погана успішність у школі. Сон необхідний як до, так і після вивчення інформації для того, щоб максимально добре її засвоїти.
Третє, про що свідчить брак сну як у дитини, так і у підлітка це - зниження контролю над емоціями, агресія та неадекватна поведінка - істерики. Це легко пояснюється надлишком так званого гормону стресу кортизолу, що домінує у разі недостачі сну, адже він взаєморегулюється гормоном сну мелатоніном. Відповідно, коли рівень кортизолу підвищується, то рівень мелатоніну падає і навпаки. 
Важливо зазначити, що якісний сон позитивно впливає навіть на соціальну взаємодію дитини та зменшує конфлікти з однолітками.
Поради для покращення сну
З’ясувавши надзвичайну роль сну для дитини, з’являється потреба його налагодити. Для цього наведемо декілька рекомендацій: 
  1. Зробити час відходу до сну та підйому приблизно в один і той самий час.
  2. Не можна недооцінювати фізичні вправи після сну та прогулянки на свіжому повітрі.
  3. Обов’язковим є збалансоване харчування, що містить речовини, які забезпечують якісний сон. Зокрема ті, що впливають на виробництво ключових нейромедіаторів - вони впливають на наші думки та відчуття. Для однорічних можна застосовувати рослинні добавки, а дітям від 3-х років можна збагачувати дієту за допомогою БаДів.
Фломма  як безпечний седативний засіб 
Фломма - це засіб для якісного сну та заспокоєння нервової системи. До її складу входить інноваційна молекула Lactium та вітамін В6.
Lactium - натуральний гідролізат молочного білку. Ефективно сприяє зменшенню стресу та покращенню якості сну, забезпечує підвищену активність нейромедіаторів ГАМК (гамма-аміномасляної кислоти), що є надзвичайно важливим гальмівним нейромедіатором ЦНС; Він відповідає за такі функції як увага, руховий та емоційний контроль.
Завдяки лактіуму нормалізується циркадність сну та виробництво мелатоніну, відступає тривожність, страх перед взаємодією з соціумом, також він допомагає при гіперактивних станах.
Вітамін В6 - бере участь у біосинтезі ГАМК, норадреналіну, дофаміну, мелатоніну та серотоніну. Необхідний для підтримання балансу настрою.
Завдяки своєму натуральному складу, БаД не має побічних ефектів, не викликає звикання й може вживатися дітьми від 3-х років. Для недопущення порушень сну використовуйте Фломму, властивості якої наступні:
  • заспокоює нервову систему
  • забезпечує якісний сон
  • знижує рівень хронічного стресу, тривожності, страху перед відповідальними заходами
  • поліпшує спілкування з новим колективом, контроль над емоціями
  • усуває пригніченість, апатію
  • знижує залежність від седативних засобів
  • покращує когнітивні функції
При дотриманні зазначених рекомендацій якісний сон дитини гарантовано стане запорукою її ментального та фізичного здоров’я. Скориставшись Фломма ®  і відчувши швидкий результат, можна позбутися неприємних наслідків браку сну і налагодити його.
Більше інформації шукайте на сайті, ознайомитися з інструкцією Фломми можна тут.
Придбати Фломму можна за посиланням.

Укр