Гіалера

Лікування печії народними засобами, чому це може бути небезпечним

Печія (укр)
У спробах позбутися неприємних почуттів, пекельного вогню в горлі та стравоході, людина намагається знайти будь-які засоби. І звісно звертається за допомогою в інтернет, де коментатори залишають «ефективні поради» проти печії. Проте завжди потрібно бути обачними, оскільки народні засоби не завжди дійсно допомагають, а часто суттєво шкодять.

Чому народні засоби лікування небезпечні?

Досі існує міф, що народні засоби медицини більш ефективні за похід до лікаря та його лист призначень. Начебто вся фармацевтика націлена лише на комерційну вигоду і зовсім не для реальної допомоги. Проте народні методи лікування можуть сприяти розвитку суттєвих порушень роботи органів травної системи й не тільки.

Народні поради небезпечні, тому що не проходили клінічних випробувань та жодні наукові дослідження не підтверджують їхньої ефективності та безпечності.

Найчастіше такі методи допомагають короткостроково, проте потім провокують новий приступ печії. Це реальна небезпека для здоровʼя.

Якщо не звертатися за кваліфікованим лікуванням, а використовувати лише методи народної медицини, то в довгостроковій перспективі це однозначно призведе до погіршення стану, тому що дійсна причина захворювання не лікується, а просто «ховається».

Хронічний перебіг печії без лікування викликає наступні ускладнення:

  • запалення слизовї оболонки стравоходу;
  • ерозії та виразки;
  • кровотеча, що загрожує життю;
  • розвиток стравоходу Барретта, що є передраковим станом;
  • великий ризик злоякісного переродження клітин на місцях хронічного впливу підвищеної кислотності.

Памʼятайте, що самолікування дуже часто шкідливе!

Найпоширеніші неефективні народні засоби лікування печії

Молоко

Начебто логічно, що молоко має лужну основу, тому нейтралізує кислоту, а значить знищує симптоми печії, проте все не так просто. Вживання молока навпаки активує вироблення кислоти клітинами шлунку. Тому полегшення настає лише короткочасно, потім неодмінно наступає новий приступ.

Вода з содою

При попаданні до шлунку, сода викликає вироблення вуглекислого газу, що провокує збільшення шлунку в розмірах. На деякий час печія уходить, проте наступає дискомфорт від збільшеного органу. Та й такий ефект доволі нестійкий. Через час печія знову повертається.

Рекомендації від професійної медицини

Якщо ви не хочете використовувати препарати, у складі яких містяться хімічні речовини, то рекомендуємо спробувати засіб Гіалера — натуральна дієтична добавка, яка абсолютно безпечна для здоров'я, ліквідує всі прояви печії та попереджає розвиток ускладнень.

Що міститься у складі біологічно активної добавки Гіалера?

  1. Натуральні альгінати, які виділені з бурих водоростей, покривають шлунок та стравоходу плівкою, що полегшує прояви печії.
  2. Гіалуронова кислота, яка являється фізіологічною складовою шлункової тканини, тому ефективно відновлює пошкоджену слизову оболонку та попереджає нові пошкодження.

Гіалера — ефективна та безпечна допомога при печії без побічних ефектів! Використовуйте лише клінічно перевірені препарати з доказовою безпечністю для вашого здоровʼя! Саме таким засобом і являється Гіалера!