Бівел

Посилення природного захисту організму дитини в сезон інфекцій

Бівел ( укр)
Під час сезону ГРВІ та застуд підвищилася увага до різноманітних імуномодуляторів, імуностимуляторів та інших препаратів, покликаних активувати власні сили організму для захисту від вірусів. Однак багато з цих препаратів не показані до застосування у дітей, а для інших характерний широкий спектр побічних ефектів. Ситуацію ще більше ускладнює те, що в дитячому віці імунітет поки не сформований, тому небажано його стимулювати. Що ж робити, якщо дитина часто хворіє і, не встигнувши повністю оговтатися після однієї інфекції, одразу ж підхоплює іншу. Часто у таких дітей розвиваються рецидивуючі ускладнення з боку ЛОР-органів.
Яким же чином захистити свою дитину на час сезону ГРВІ та застуд та згодом після завершення карантину, коли вона повернеться до дитячого колективу?
     У цьому контексті увагу привертає засіб Бівел™, який можна застосовувати з метою адаптації та підтримки функціонування імунітету в період сезонних ризиків.
     До складу Бівел™ входить збалансований комплекс вітамінів та нутрієнтів, які сприяють покращенню захисних функцій імунної системи, а саме EpiCor® — сухий дріжджовий ферментат Saccharomyces cerevisiae, вітамін С NUTRA-C™, глюконат цинку (Zinc gluconate) та вітамін D3.
     EpiCor®— це комплексний інгредієнт природного походження, який складається здесятків бетаглюканів, що працюють разом, впливаючи на імунну відповідь.
EpiCor® має антиоксидантні та протизапальні властивості.
Доведено, що EpiCor® швидко адаптує як клітинну (лімфоцити), так і гуморальну (підвищення рівня інтерферону) ланки імунітету.
Також показано, що застосування EpiCor® дозволяє статистично достовірно знизити частоту грипу та застуди, а в разі розвитку захворювання— скоротити його тривалість . При цьому EpiCor® має сприятливий профіль безпеки.
Вживання EpiCor® дозволяє підвищити рівень імуноглобуліну Ау слині, підвищуючи захисні властивості слизової оболонки ротоглотки— основних воріт, через які в наш організм потрапляє інфекція.
     Відомо, що вітамін С має потужний антиоксидантний ефект, який захищає клітини від окисного ушкодження, сприяючи відновленню окисно-відновного потенціалу клітин та захищаючи їх від активних форм кисню під час розвитку процесу запалення.
     Вітамін С здатен відновлювати інші компоненти системи антиоксидантного захисту організму, такі як вітамін Е та глутатіон.
Відомо, що вітамін С сприятливо впливає на механізми імунного захисту
     Ускладі Бівел™ вітамін С представлений у формі Nutra-C™, яка вирізняється значно кращою біодоступністю — майже на третину порівняно із синтетичним вітаміном С, що зазвичай входить до складу вітамінних комплексів.
     Ще один важливий компонент Бівел™ — Zn, що бере участь в активації тимуліну, який виробляється тимусом. Тимулін необхідний для дозрівання Т-лімфоцитів — ключових елементів клітинного імунітету.
     Цинк бере активну участь у процесах регенерації тканин, зокрема клітин слизової оболонки дихальних шляхів.
     Вітамін D3 бере участь у регуляції імунних реакцій організму і є дієвим засобом профілактики та симптоматичного лікування захворювань легень, захищаючи їх від широкого спектра інфекцій. Так, вітамін D стимулює функції макрофагів і синтез антимікробних пептидів

Коли буде актуальним Бівел™?

• на фоні комплексного лікування грипу та інших ГРВІ з метою створення умов для зменшення вираженості симптомів;
• при прояві перших симптомів ГРВІ та грипу;
• для покращення імунітету з метою запобігання ГРВІ в сезон застуд;
• з метою створення умов для зменшення вираженості симптомів алергічного риніту;
• для дітей, що часто хворіють, з метою зниження частоти розвитку і тяжкості респіраторних інфекцій.
     Бівел™ є джерелом поживних речовин, які сприяють адаптації та налаштуванню імунітету в період сезонних ризиків.
     Бівел™ випускається у формі суспензії з приємним смаком та запахом, що припаде до душі найвибагливішій малечі!

З Бівел™ все буде BE WELL!