Артижель

Основні причини серйозних проблем з печінкою та як їх попередити

Наша печінка - унікальний орган, який виконує близько 500 важливих функцій і забезпечує нам повноцінне та комфортне життя. Вона відповідає за зменшення токсичного впливу на організм та слугує своєрідним фільтром, знешкоджуючи шкідливі для нього продукти. Також у ній відбувається метаболізм вітаміну D, який забезпечує міцність кісток та стійкість імунітету. Печінка відповідає за процеси кровотворення, а також забезпечує нормальне травлення та розщеплення жирів.
Цей орган кожного дня без упину працює, щоб забезпечити нормальний перебіг усіх процесів життєдіяльності, проте буває так, що їй самій потрібна допомога

Як розпізнати проблеми

Для початку слід згадати, що печінка не іннервується, і тому боліти не може. Якщо ви відчуваєте ниючий біль у правому підребер'ї, скоріше за все, це проблеми з жовчним міхуром на фоні жовчокам'яної хвороби, що можуть призвести до застою жовчі та інших патологій.
Одними з перших симптомів порушення роботи печінки зазвичай стають слабкість, сонливість, тяжкість та дискомфорт, оскільки при дисфункції печінки організм може страждати від інтоксикації.
Можуть виникати також наступні симптоми:
- Гіркота у роті;
- Свербіж шкіри;
- Біль в суглобах;
- Зміна кольору шкірних покровів та склер на виражений жовтий;
- Зниження лібідо;
- Диспепсія.

Основні причини серйозних проблем з печінкою та як їх попередити

До найпоширеніших та серйозних захворювань печінки відносять:
- Алкогольний гепатит;
- Жирову хвороба печінки;
- Вірусні гепатити.
Щоб убезпечити себе від можливих наслідків слід відповідально ставитись до здоров'я печінки. Не дозволяйте собі регулярно вживати алкоголь в надмірних кількостях, оскільки печінка може просто не впоратися.
Намагайтесь регулювати свій раціон, щоб зменшити в ньому кількість тяжкої та жирної їжі.
Намагайтесь відвідувати тільки перевірених спеціалістів, які використовують стерильні інструменти (парикмахера, косметолога, майстера з маникюру, стоматолог). Слідкуйте за стерильністю всіх можливих інструментів, які можуть контактувати з вашим внутрішнім середовищем.
Також підтримати та захистити печінку з жовчним міхуром від шкідливих факторів вам може допомогти Артижель.
Засіб має гепатопротективну дію і зможе подбати про здоров'я печінки в умовах негативного впливу препаратів, алкоголю та інших тяжких та пошкоджуючих речовин.
Йому під силу впоратись з застоєм жовчі уже при наявній патології жовчного міхура та його протоків.
Артижель покращує склад та виділення жовчі, покращує процеси травлення, а також допоможе зняти біль у правому підребер'ї, що пов'язаний з патологією жовчних протоків. Він також сприяє швидшому виділенню токсинів з організму та зменшенню астенічних симптомів.
Більше інформації про Артижель шукайте на сайті.
Жовч (укр)