Лацидоентер

Як вибрати правильний пробіотик ?

Що таке пробіотики?
Пробіотики - це добавки, які містять у своєму складі штами бактерій, які в нормі формують мікрофлору людського організму. Крім того, при потраплянні в кишечник, такі бактерії  починають там жити і знищувати всі шкідливі мікроорганізми, що сприяє зростанню їх власної кількості. Дія пробіотиків ґрунтується на здатності корисних мікроорганізмів колонізувати кишечник та інші слизові оболоноки, витісняючи при цьому шкідливі патогенні мікроби, які порушують нормальне функціонування організму. Крім того, такі мікроорганізми нормалізують рН, що сприяє зростанню та відтворенню нормальної мікрофлори організму людини.
Застосування пробіотиків
Пробіотик можуть призначати при різних захворюваннях.
Пробіотики застосовують у пацієнтів із розладами екскреторних ферментів та у дітей, яких годують штучною дієтою до шести місяців.
 У профілактичних цілях пробіотики корисні за умов тривалого або частого застосування антибіотиків та при хронічних інфекціях. Вживання пробіотиків не тільки сприяє поліпшенню мікрофлори кишечника, але й істотно впливає на регулярність скорочень ШКТ.
Крім того, пробіотики здатні виправити гіпертонію, регулювати чутливість до інсуліну та запобігти ризику раку в шлунково -кишковому тракті та за його межами.
Таким чином, використання пробіотиків позитивно впливає на імуномодулюючу (імунітет), інфекційно-профілактичну (захист від інфекцій) та серцево-судинну діяльність.
Як обрати правильний пробіотик?
Вибір пробіотиків залежить від проблеми чи захворювання, від яких ви хочете позбутися. Таким чином, у разі бактеріальних інфекцій або сильної діареї найкраще використовувати біфідобактерії та лактобактерії, які впливають на кишечник сильніше інших. Ці види швидко приживаються на слизових оболонках, вбиваючи представників хвороботворної флори та змінюючи рН середовище. Вони також легко борються з вірусними інфекціями ШКТ.
Якщо дисбактеріоз протікає легко, можна використати непатогенні коки щоб створити здорову мікрофлору кишечника. Застосування пробіотиків у профілактичних цілях слід починати з лактобактерій, які чергуються з біфідобактеріями.
Пробіотичні добавки, які можуть позитивно вплинути на здоров'я, класифікуються за штамами - сахароміцети, лактобактерії та біфідобактерії. Це пояснюється тим, що кожен вид бактерій має певний вплив на організм. На думку лікарів, використання підібраних правильно пробіотиків призводить до більших успіхів у лікуванні хвороб та розладів, ніж використання складних добавок. Також хорошим вибором може стати Лацидоентер. Засіб містить Lactobacillus plantarum та Saccharomyces boulardii. Ці штами мікроорганізмів добре вивчені та чинять комплексну дію як в процессі лікування так і для підтримки імунітету. Також Лацидоентер містить цинк, який здатен відновлювати та захищати слизову оболонку кишечника. Лацидоентер - це ефективне дозування штамів бактерій та цинку, тому він може стати гарним рішенням ваших проблем.
Більше інформації про Лацидоентер шукайте на сайті.

Лацидоентер (укр)