Флего

Засіб від варикозу

Варікоз (укр)

Як позбутися симптомів варикозу  

Варикозна хвороба - це патологія, з якою стикається величезна кількість людей. Це захворювання судин, яке призводить до розширення венозних судин, і, як наслідок, порушення роботи клапанного апарату. Препарати від варикозу приймаються курсами у відповідність з призначеннями і рекомендаціями фахівців.
Факторів і причин, які сприяють її розвитку, безліч.
Причини розвитку варикозної хвороби (h2)
  1. Робота, пов'язана з тривалим перебуванням на ногах.
  2. Сидячий спосіб життя.
  3. Гормональні збої в організмі.
  4. Період вагітності, пологи.
  5. Куріння.
  6. Гіпертонія.
  7. Спадкова схильність (батьки страждали варикозною хворобою, іншими судинними захворюваннями).
  8. Надмірні фізичні навантаження.
Варто відзначити, що варикоз найчастіше діагностується в осіб похилого віку, у спортсменів, а також у тих, хто постійно знаходиться на ногах (перукар, кухарів, офіціантів, хірургів, і т.д.). Згідно зі статистикою, 80% людей з надмірною масою тіла страждають варикозним розширенням вен нижніх кінцівок, а якщо при цьому у людини є ще й гіпертонія, цукровий діабет, то страждають вже судини не тільки нижніх кінцівок.
Іноді людина навіть не підозрює про те, що у нього вже є проблема. На початкових стадіях хвороба практично не дає про себе знати, або може проявлятися ледь помітними судинними зірочками. При прогресуванні хвороби людина відзначає нічні м'язові спазми. Пацієнти відзначають тяжкість, болі в ногах, набряки. Найбільш важка форма, або обтяжена цукровим діабетом, супроводжується трофічними виразками, дерматитами, іншими видами пошкодження шкірних покривів. Якщо своєчасно не звернутися до фахівця і не почати лікування, хвороба загрожує безліччю ускладнень.

Особливості лікування варикозного захворювання вен  

Існує безліч варіантів лікування варикозного захворювання вен. Коли консервативне лікування неефективно, або є супутні важкі патології, хворому показано оперативне лікування.
На початкових стадіях хвороби важливо зняти навантаження тим, хто більшу частину дня проводить на ногах, і почати рухатися людям, які ведуть сидячий спосіб життя. Нижні кінцівки рекомендується бинтувати еластичними бинтами. Медикаментозне лікування в обов'язковому порядку включає в себе прийом венотоніків.
Сучасні виробники медичних препаратів пропонують великий асортимент венотоніків для лікування захворювання.
Флего - сучасний засіб, який зможе усунути симптоматику варикозу. Засіб  м'яко знімає симптоми захворювання, позбавляючи від неприємних відчуттів, відчуття печіння, болю, тяжкості. БАД часто рекомендують в період відновлення після травм. Він не протипоказаний вагітним жінкам. До складу БАДа входять тільки натуральні інгредієнти рослинного походження. Засіб від варикозу практично не має побічних ефектів і може прийматися разом з іншими лікарськими засобами.