Новини Vorwarts Pharma

Українські діти прагнуть знань попри складнощі

Попри обстріли та відсутність електрики, українські діти продовжують прагнути до знань, демонструючи неймовірну стійкість і наполегливість. У ці складні часи, наше майбутнє – наші діти, котрі потребують особливої підтримки, аби здобувати якісну освіту і бути в безпеці.

У рамках підтримки української освіти та дітей, наш фонд разом із Радецьким Русланом, організатором громадської ініціативної групи «Щастя», закупили п'ять планшетів Apple для Міжнародної французької школи. Ця ініціатива спрямована на те, щоб забезпечити дітей необхідними засобами для навчання, попри складні обставини.

Ми висловлюємо особливу подяку директору школи, пані Тіфен Анрі, за її вагомий вклад не лише в освіту, але й у допомогу Збройним Силам України. Її підтримка та відданість є яскравим прикладом солідарності та взаємодопомоги в цей важкий для країни час.

Наша мета – зробити все можливе для того, щоб українські діти могли продовжувати навчання і розвиватися, попри будь-які перешкоди. Ми закликаємо всіх небайдужих приєднуватися до цієї важливої справи, адже саме від нас залежить, яким буде наше майбутнє.
Укр