Новини Vorwarts Pharma

"Ворвартс Фарма" є новатором у сфері ендокринології

Фармацевтична компанія "Ворвартс Фарма" стала одним з головних учасників освітнього заходу "Школа ендокрінолога", що пройшов з 20 по 24 лютого цього року у Києві. Цей значущий проєкт отримав сильну підтримку з боку міжнародних експертів і став майданчиком для обміну досвідом і новітніми досягненнями у сфері ендокринології.


Протягом кількох днів відбувся ряд зустрічей та семінарів, на яких були представлені інноваційні дослідження та передові підходи до лікування ендокринних розладів. Кожен навчальний день завершувався тестуванням, для закріплення отриманих знань. "Ворвартс Фарма" активно ділилася своїми напрацюваннями, зокрема в області розробки препаратів для покращення функції щитоподібної залози.


Завдяки такому проєкту, лікарі-ендокринологи отримали можливість збагатити свої знання та впровадити новітні методики у свою практику, що в кінцевому підсумку сприятиме покращенню якості життя пацієнтів. Компанія "Ворвартс Фарма" підтвердила свою репутацію лідера у фармацевтиці, що неухильно дотримується принципів інновацій та освіти.
Укр