Новини Vorwarts Pharma

"Ворвартс Фарма" презентує "Де-Таура" — новий препарат для підтримки печінки

"Де-Таура", у своєму складі має новітню молекулу тауроурсодеоксихолієву кислоту(TUDCA), аналогів якої немає на ринку України, Засіб було розроблено з використанням передових технологій і новітніх наукових досліджень у галузі гепатології.

"Де-Таура" забезпечує комплексний підхід до підтримки здоров'я гепато- біліарної системи. Він сприяє синтезу та нормалізації складу жовчі, що є ключовим для нормального функціонування печінки та травлення. Окрім того, засіб ефективно запобігає формуванню холестеринових жовчних каменів, знижує рівень токсичних жовчних кислот та підтримує нормальну детоксикаційну функцію печінки. Це допомагає знизити загальний рівень холестерину в крові та попередити розвиток багатьох патологічних станів.

Завдяки своїй унікальній формулі, "Де-Таура" також володіє антиоксидантними властивостями, що послаблюють окислювальний стрес та регулюють баланс запальної реакції в організмі, сприяючи тим самим загальному оздоровленню.

Засіб уже доступний в аптечних мережах Україниі рекомендований для тих, хто прагне підтримати здоров'я своєї печінки та оптимізувати функції жовчовиділення.
Укр