Бівел

Вітаміни-помічники для імунітету


Вітаміни - помічники для імунітету
Батьків часто цікавить як підняти імунітет дитині. Імунна система починає “тренуватися”, щойно дитина з’являється на світ. Практично всі мікроорганізми з навколишнього середовища для малюка “незнайомці”, але завдяки зустрічі з ними формуються особливі клітини імунної пам’яті.
Однак, окрім загальних зіткнень з бактеріями навколишнього середовища, дітям часто загрожують сезонні ризики, я саме: алергії тазастуди, особливо під час поганої погодиосіннього періоду.
Чому дитина хворіє?
З початком навчального року дитина піддається більшій кількості стресів та перевантажень у школі, а також через постійний обмін вірусів з новим колективом у дитини можуть спостерігатися довготривалі хвороби, наприклад постійний нежить. Завдяки подібним контактам формується імунітет, проте він потребує завчасного зміцнення та підтримки у вигляді загартовування та насичення організму вітамінами.
Розумові навантаження часто можуть спричинити погіршення якості сну, що негативно впливає на роботу імунної системи. Брак сну послаблює спеціальні клітини імунітету, зокрема природні кілери та Т-лімфоцити, головна функція яких забезпечувати імунну відповідь на збудників захворювань - вірусів та інфекцій. Крім того, нестача сну спричиняє підвищення рівня кортизолу, гормону стресу, що теж чинить негативний ефект на захисну систему організму.
Як вберегтися?
Аби вберегти дитину варто дотримуватися певних рекомендацій:
Дотримуватися режиму дня, для забезпечення достатньої кількості сну.
Давати дитині приклад здорового способу життя у сім’ї та залучати до цього. Наприклад, загартовуватися.
Дотримуватися збалансованого харчування. Зокрема, необхідно увести в раціон продукти багаті корисними для імунітету вітамінами. Вітамін A зміцнює організм при опорі респіраторним захворюванням, також у цей період сезонних ризиків незамінними є вітаміни групи В, D3, цинк і обов’язково вітамін С. Необхідні елементи містяться у продуктах, як-от імбир, лимон, цибуля, часник. Однак, важливо зазначити, що надлишок цих продуктів спричиняє подразнення стінок шлунково-кишкового тракту. Тому варто зберігати міру.
Бівел - для зміцнення імунітету
Бівел - це надійний помічник для зміцнення імунітету, особливо в міжсезонний період, а також для зниження ризиків бактеріальних ускладнень, таких як тонзиліти та гайморити. БаД допомагає при сезонних алергіях, застудах та астенії, спричиненої стресом. Засіб містить Epicor, що є природним імуномодулятором; вітамін D3, що забезпечує баланс імунної відповіді; цинк, а також вітамін С, що забезпечує утворення інтерферону, необхідного для укріплення імунітету.
Більше інформації шукайте на сайті, а також можна ознайомитися з інструкцією засобу.
Придбати Бівел можна в інтернет-магазинах.

Бівел ( укр)