Лорект

Турбує хворе горло та ніс у відпустці ?

Майже кожен чекає на відпустку і планує свій відпочинок, проте іноді  застуда може все зіпсувати та замість того щоб загоряти біля басейна з улюбленим напоєм, ви залишаєтесь в номері з температурою нежитем і хворим горлом. Крім того, навіть якщо відпустка була чудовою, часто є ризик захворіти після повернення, особливо якщо ви відпочивали в теплих краях.
Причини застуди під час відпустки 
- В аеропорту, літаку на вокзалі, в потягах можна зустріти людей з різних куточків планети, що переносять незнайомі для нашої імунної системи віруси та бактерії, з якими вона не завжди може швидко впоратися;
- Різка зміна клімату та сухе повітря, що може негативно відбитися на імунітеті, який стає вразливим до дії вірусів та бактерій;
- Холод в спеку: морозиво,холодні напої, перебування під кондиціонером, перепади температури, тривалі купання та переохолодження — все це може стати причиною ГРЗ у відпустці.
Як не застудитися під час відпустки?
- Навіть перед тривалою поїздкою не завадить медичне обстеження, а також обов'язково слід брати з собою аптечку з ліками першої необхідності (жарознижувальні, антигістамінні препарати, антисептик для горла та носа, тощо);
- Дотримуйтесь гігієни: при кожній можливості ретельно мийте руки з милом або використовуйте антисептик для рук, тримайтеся якомога далі від людей, які кашляють або чхають (вірус грипу здатний долати до 2 метрів повітряно-крапельним шляхом);
- Стриманість в харчуванні полегшує адаптацію організму в жаркому кліматі, тож намагайтесь основні прийоми їжі влаштовувати вранці та ввечері, а вдень не обтяжувати організм, влаштовувати корисні перекуси та пити достатньо води.
- Не забувайте про спорт: ви можете робити як звичні для вас прості вправи, так і спробувати якийсь традиційний вид спорту в країні, яку відвідаєте. Це допоможе зміцнити імунітет та знизити рівень стресу.
- Старайтесь відволіктись від проблем і насолоджуватись відпусткою: здоровий сон, ранкові сонячні ванни з належним захистом, більше часу на свіжому повітрі допоможуть вам в цьому.
Що робити якщо турбує хворе горло та нежить у відпустці ?
Якщо ви все-таки простудились у відпустці, відчуваєте, що болить горло, не слід відноситись до цього легковажно, адже навіть першіння в горлі може стати однією з перших ознак запалення мигдаликів, ангіни та багатьох інших респіраторних захворювань. Вам може допомогти Лорект. Засіб використовують для зменшення подразнення горла та проявів запалення слизової носа. Лорект зволожує слизову оболонку, що дозволяє їй зберігати  фізіологічні та захисні властивості навіть в умовах сухого повітря, тому в  подорожах він є просто незамінним.
Більше інформації про Лорект шукайте на сайті.
Лорект (укр)