Бівел

Як укріпити імунітет дитині, яка пішла в садочок( школу)

Бівел ( укр)
Як стрес впливає на імунітет? 
Давно відомо, що гострий та хронічний стресмають негативний вплив на те, як працює імунітетлюдини. Народна мудрість каже, що «Хвороби – від нервів». У реальному житті стрессупроводжує нас на кожному кроці – неправильний режим сну, незбалансоване або нерегулярне харчування, постійна напруга навчання, конфлікти у родини або на роботі. До цього можна додати ще й зміни пори року та клімату. Усе це накопичується, організм людини виснажується, і йому вже не хватає сил на те, щоб захищатися від насправді небезпечних факторів зовнішньої середи – вірусів та бактерій. Так виходить, що ми маємо підвищення рівнів захворюваності на ГРВІ та грип саме восени – все через ослаблення імунітету. У цю пору року необхідно докласти максимальних зусиль для того, щоб допомогти своєму організму боротися зі стресомта різноманітними вірусами. 
Початок навчального року для дитини
Так сталося, що саме на осінь припадає один з найважливіших факторів стресудля дитини – початок навчального року. І якщо ваша дитина вже якийсь час провчилась у школі та адаптувалась до того, що її жде, то ті, хто йдуть в перший клас, зазнають найбільшого стресу. Їй не тільки потрібно звикнути до нового способу життя з домашніми завданнями, розкладами та суворими вчителями, а ще й адаптуватися до нового колективу. Звісно, дуже важливо, щоб дитина знайомилась з однолітками, розширювала своє коло спілкування та знаходила друзів, але у новому колективі їй прийдеться зіткнутися ще й з новими вірусами. Імунітетне буде знати, як боротися з цими новими «друзями», і школяр буде хворіти на застуду, найбільш відомі симптоми якої – закладений ніс, чхання, слабкість, підвищення температури, кашель. Далі організм почне виробляти антитіла, дитина одужає, повернеться в школу, і все почнеться знову: 3 дні в школі – 2 тижні на лікарняному. Постійні пропуски занять вимушують школяра наздоганяти програму наспіх, що лише ускладнює навчання. 
Як допомогти дитині адаптуватися?  
Як би нам не хотілося, повністю уникнути стресунеможливо, але ми можемо боротися з його наслідками, а саме – з ослабленим імунітетом. Дітям особливо важливо вести здоровий спосіб життя, часто перебувати на свіжому повітрі, дотримуватися особистої гігієни та режиму сну. Для нормальної роботи імунітетувкрай важливе правильне харчування, адже саме воно зможе забезпечити організм необхідними мікроелементами, мінералами та вітамінами. Корисним буде і додавання до раціону біологічно активних добавок, які представляють собою комплекс корисних речовин та доповнюють правильне харчування. Такою добавкою є засіб Бівел. Завдяки таким компонентам, як епікор, цинк, вітаміни Д3 та С він підвищує захист організму та його адаптивні здатності. Засіб модулює імунітетта допомагає в боротьбі з вірусами та бактеріями. Все це сприяє нормальній адаптації дитини в школі. Більше дізнатися про Бівел можна на офіційному сайті, а також на сайтах наших партнерів.